joi, 27 ianuarie 2011

Blog Halematic, o marca - neinregistrata - a firmei Contrust si a senioarei Optimproiect

Ma hotarasc azi sa pornesc acest blog.  Gandul meu este la cei care doresc sa se apuce pentru prima oara in viata lor sa construiasca o cladire.
Ceea ce voi publica, urmari, sfatui, sunt lucruri pe care le-am inteles in 25 de ani de inginerie si pe care le-am preluat de la altii cu experianta dubla. Cine este de alta parere, este liber sa comenteze.

Iubesc meseria pe care o fac, aceea de Antreprenor in constructii.  Este mai mult decat inginerie, arhitectura sau dulgherie, este, in final arta de a avea un client impresionat placut, multumit de ceea ce i s-a oferit si care te recomanda mai departe, pentru ca a putut comunica cu tine, tu l-ai inteles si i-ai oferit mai mult decat se astepta pentru banii lui.

Desi, cel putin teoretic clientii sunt la tot pasul, ei aleg intotdeauna Antreprenorul incepand de la cea mai apropiata cunostinta de familie/job/vecin.
Este evident cel mai gresit mod de a judeca, desi eu am fost ales si pe aceste criterii in unele din lucrarile pe care le-am facut.

2 comentarii:

  1. Am plecat de la ideea enuntata mai sus, si anume ca esti ales de un client potential atunci cand acesta te cunoaste mai bine.
    Pana la urma, nu poti fi un anonim constructor care se pliaza pe semnatura: colectivul firmei Contrust. Contrust exista acum pentru ca este un loc placut de munca; ceea ce urasc cel mai mult este sa muncesc pentru bani. Banii sunt un rezultat al muncii facute cu daruire...

    RăspundețiȘtergere